AdBlue

AdBlue, verkrijgbaar bij Rijnen BV

Rijnen BV is uw goedkope en flexibele leverancier van AdBlue. AdBlue is een oplossing voor dieselvoertuigen die dient als reductiemiddel. Wij vragen u vriendelijk om met ons contact op te nemen voor meer informatie en over alle mogelijkheden voor u.

Wat is AdBlue?

Het is belangrijk om te weten wat AdBlue precies is. AdBlue is een zuivere, heldere synthetisch vervaardigde ureumoplossing. AdBlue staat voor een contstante kwaliteit omdat er wordt voldaan aan de DIN normering (70 070). Deze DIN normering is belangrijk omdat alleen garantie kan worden afgegeven bij gebruik van producten die voldoen aan de genoemde DIN normering. Dit wordt gedoseerd vanuit een gescheiden tank op de vrachtwagen. De dosering is ca. 5% van het brandstofverbruik en wordt door de elektronische apparatuur nauwkeurig berekend.

Het betreft geen gevaarlijke stof en is ingedeeld in de laagste water gevarenklasse (Duitse klasse W.G.K. 1). Ook is het product corrosief ten opzichte van bepaalde materialen en heeft een kristallisatiepunt van -11ºC.

Wij adviseren u graag!

Wanneer u gebruik maakt van een verkeerd product kan dit grote schade opleveren en onnodig onkosten brengen. Rijnen BV heeft specifieke kennis en adviseert u dan ook vrijblijvend over de vele mogelijkheden van dieselolie en andere producten. Zo maakt u altijd de juiste keuze maken binnen uw persoonlijke situatie.