Klantenservice

LEVERING
Onze producten worden door heel Vlaamstalige België geleverd. Uw bestelling ontvangt u van maandag tot en met vrijdag binnen 8 werkdagen. Tijdens het invullen van de gegevens kunt u een voorkeur aangeven op welke werkdag u de bestelling wilt ontvangen. Dit wordt later in onderling overleg bevestigd. Wij kunnen geen exact aflever-tijdstip aangeven, daarom neemt onze klantenservice 1 dag van te voren contact met u op inzake de levertijd.

Het afleveren van bestellingen gebeurt door middel van een vrachtwagen. Leveren in woonwijken is voor deze vrachtwagens geen enkel probleem. De pallet wordt met een elektrische pompwagen verreden en op de gewenste plek neergezet. Het is helaas niet mogelijk om met de elektrische pompwagen door bijvoorbeeld grind of over gras te rijden.

LEVERING PALLET
De pallet wordt bij u op de stoep neergezet. Zou u liever zien dat de pallet ergens anders wordt neergezet, dan dient u dit met de chauffeur te overleggen. De chauffeur zal u dan zeggen of dit wel of niet mogelijk is. Rijnen BV is niet verantwoordelijk voor eventueel geleden schade met betrekking tot het verplaatsen van de pallet op uw erf.

Mocht u niet aanwezig kunnen zijn tijdens het afleveren van de pallet, dan kunt u eventueel een briefje op de deur hangen met daarop de aanwijzingen voor de chauffeur waar de pallet geplaatst kan worden.

VOORDELEN VAN ONS LOGISTIEKE BEDRIJF:

  • Iedere dag levering door geheel Vlaamstalig België

  • Chauffeurs met veel ervaring
  • Gespecialiseerd in levering aan particulieren
  • Gratis verzending

TIPS OM DE LEVERING ZO GOED MOGELIJK TE LATEN VERLOPEN:

  • Zorg dat er voldoende ruimte is om de pallet te plaatsen.
  • Mocht u niet thuis zijn, dan kunt u aan ons doorgeven waar de pallet kan worden neergezet.

RIJNEN BV
Wiekenweg 4
2387 Baarle-Hertog, België
T. +32 14 69 91 12
E: info@rijnen.be

Openingstijden:
Ma t/m vr: 08.30 – 17.30 uur
Zaterdag: 08.30 – 13.00 uur
Zondag: gesloten

TANKSTATION KALMTHOUT
Magermanse Heide 11
Nieuwmoer (Gemeente Kalmthout)

Ma t/m vr: 07.30 – 17.00 uur
Zaterdag: 07.30 – 15.30 uur
Zondag: gesloten

Buiten onze openingstijden kunt u uw vragen via het contactformulier stellen. Wij streven ernaar om dezelfde (werk)dag contact met u op te nemen. Vergeet niet al uw gegevens in te vullen.