Dieselolie

Dieselolie voor particulieren, bedrijven, landbouw en de industrie

Rijnen BV levert dieselolie voor landbouwvoertuigen, personenauto’s en vrachtwagens. Dieselolie, dat ook wel gasolie wordt genoemd, is een aardolieproduct dat wordt gebruikt als brandstof voor dieselmotoren.

Soorten dieselolie

Er zijn vele vormen van benzine en zo zijn er ook verschillende varianten van dieselolie. Deze zijn onder andere afhankelijk van het cetaangetal, de viscositeit en de herkomst. De meest gangbare diesel, welke onder andere wordt gebruikt voor het weg- en landbouwverkeer, is dieselolie met een cetaangetal wat rond de 50 ligt. Een uitzondering op deze diesel vormt de biodiesel welke een cetaangetal van 70 tot maar liefst 100 heeft. Deze auto-diesel is namelijk gedeeltelijk of zelfs volledig opgebouwd uit plantaardige of dierlijke olie.

Tankstation

Dieselolie kunt u verkrijgen bij ons eigen tankstation. Daarnaast is het ook mogelijk om een bulklevering dieselolie te bestellen, deze wordt met onze eigen tankwagen op locatie geleverd.

Wij adviseren u graag!

Wanneer u gebruik maakt van een verkeerd olieproduct kan dit grote schade en onkosten tot zijn gevolg hebben. Rijnen BV adviseert u dan ook vrijblijvend over de vele mogelijkheden van dieselolie en andere producten zodat u altijd de juiste keuze kunt maken binnen uw situatie.