Houtbriketten bestellen

Gemaakt van 100% schone houtvezel

Kies ervoor om uw kachel of haard aan te maken met een natuurlijke brandstof en kies voor onze houtbriketten. Houtbriketten zijn een garantie voor schoon en zuinig stoken. De briketten zijn gemaakt van 100% schoon houtvezel en zodoende is er een CO2-neutrale verbranding. Bij Rijnen BV kunt u op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier online briketten bestellen via de webshop. Wij leveren dagelijks door heel Vlaamstalig België om uw bestelling veilig aan huis af te leveren.

Lange brandduur

Een kenmerk van houtbriketten is de lange brandduur die ze opleveren tegenover haardhout. De briketten van Rijnen BV zijn gemakkelijk en snel te ontsteken met aanmaakblokjes. De houtbriketten die u bij ons besteld zijn schoon, droog en direct te gebruiken. Ze zijn enkel geproduceerd uit kwalitatieve grondstoffen. Zo kunt u een bijzonder hoog rendement behalen van ca. 5 kWH/kg.

Online bestellen en leveren

Elke dag weer rijden onze eigen chauffeurs uit door heel Vlaamstalig België voor de levering aan huis. Rijnen BV heeft een groot eigen wagenpark waarmee we uw bestelling perfect op locatie kunnen leveren. Onze specialistische medewerkers zorgen ervoor dat uw bestelling zorgvuldig wordt geleverd.

houtbriketten

De voordelen van bestellen bij Rijnen BV:

100% schone houtvezel en CO2-neutrale verbranding Scherpe prijzen
Uitsluitend houtbriketten geproduceerd uit kwalitatieve grondstoffen

  • Gemaakt van 100% natuurlijke materialen
  • Uitsluitend A-kwaliteit merken; Badger, Vita Holz & Plospan
  • Scherpe prijzen
  • Milieuvriendelijke en CO2-neutrale brandstof