ONLINE HOUTPELLETS KOPEN

De hoogste kwaliteit houtpellets voor een scherpe prijs bij Rijnen BV

BADGER

Wij zijn de exclusieve leverancier van Badger Houtpellets. Deze A-kwaliteit houtpellets zijn gemaakt van vrijwel 100% naaldhout. Hierdoor hebben ze een hoge verbrandingswaarde en een laag asgehalte. Deze worden gemaakt in België van grondstoffen afkomstig uit lokale, duurzaam beheerde, bossen.

VITA HOLZ

Rijnen BV is de exclusieve leverancier van Vita Holz. Deze houtpellets bestaan vrijwel uitsluitend uit zaagselproducten van 100% naaldhout.

De bouwstoffen zijn afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Duitsland.

PLOSPAN

Deze houtpellets zijn gemaakt van schoon houtafval afkomstig uit de lokale houtverwerkende industrie.

Plospan houtpellets zijn gemaakt van een mix van 70% loofhout en 30% naaldhout, hierdoor ontstaat er een rustig vlambeeld.

Wat zijn houtpellets?

Houtpellets zijn kleine ronde staafjes welk gemaakt zijn van 100% natuurlijk houtafval wat afkomstig is uit zagerijen en bosbouw. De structuur is ideaal voor verbranding en een extra mooi bijkomend aspect is dat het een milieuvriendelijke brandstof is. Voor de productie van onze houtpellets wordt geen extra bos gekapt. De grondstoffen bevatten geen schadelijke stoffen zoals lijmresten. Er worden continue controles uitgevoerd bij de productie om de kwaliteit altijd te kunnen waarborgen.

Houtpellets van Rijnen BV zijn CO2-neutraal. Hierbij is het zo dat er bij de verbranding net zoveel CO2 vrijkomt als de boom gedurende zijn groei heeft opgenomen uit het milieu. Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit en altijd tegen een zo scherp mogelijke prijs. Onze top merken zijn Badger, Vita Holz en Plospan. Rijnen BV heeft een historie van meer dan 100 jaar als energieleverancier waarbij service voor de klant altijd op nummer 1 staat.

Online bestellen en levering aan huis

Ons ruime assortiment aan top kwaliteit houtpellets biedt u keuze uit verschillende merken en hoeveelheden. Zo bestelt u per zak (10 – 15 kg), big bag (900 kg), pellet (780 – 990 kg) of bulklevering (tot 26.000 kg).

Dagelijks rijden de chauffeurs van Rijnen BV door heel Vlaamstalig België voor de levering aan huis. Onze vakspecialisten zorgen ervoor dat uw bestelling zorgvuldig wordt afgeleverd. Als u kiest voor een bulklevering dan worden de houtpellets naar wens in uw opslag geblazen vanuit onze eigen bulkwagen. Mocht tijdens de levering blijken dat u meer besteld heeft dan dat er past in uw opslag is dat voor ons geen probleem. Wij nemen dan de overige houtpellets kosteloos mee terug. U betaalt door onze unieke werkwijze dus alleen voor het aantal dat wij daadwerkelijk geleverd hebben.

De voordelen van online kopen bij Rijnen BV:

Gemaakt van 100% natuurlijke materialen Uitsluitend A-kwaliteit merken; Badger, Vita Holz & Plospan Scherpe prijzen Milieuvriendelijke en CO2-neutrale brandstof

  • Gemaakt van 100% natuurlijke materialen
  • Uitsluitend A-kwaliteit merken; Badger, Vita Holz & Plospan
  • Scherpe prijzen
  • Milieuvriendelijke en CO2-neutrale brandstof