Online briketten bestellen

Ideale kolen voor het smeden van ijzer

Als u op zoek bent naar een lang gloeiende brandstof dan zijn onze brikketten een beste keuze. Briketten zijn bijzonder populair om een kachel voor lange tijd te kunnen laten branden. Met onze briketten kunt u zonder problemen heel de nacht de kachel warm houden. Rijnen BV biedt een ruim assortiment aan verschillende soorten kolen en briketten. Het online bestellen via onze website is eenvoudig. Rijnen BV levert dagelijks bestellingen door Vlaamstalig België.

Wat zijn briketten?

Briketten zien eruit als kleine bakstenen. Het is een geperste brandstof die bekend staat om het lang blijven gloeien. Ze blijven bijvoorbeeld langer branden en gloeien dan haardhout en kolen.

Assortiment

Rijnen BV biedt diverse soorten briketten aan in het assortiment.

  • RUF briketten: bieden veel warmte en gloeien lang na, geperst uit naaldhout, beukenhout en eikenhout.
  • Pini-Kay briketten: worden gemaakt van harde houtsoorten zoals eikenhout en beukenhout en bieden een 100% schone verbranding.
  • Ronde briketten: Hoogwaardige cilindervormige briketten die zijn gemaakt van schoon houtzaagsel. Ze worden gekenmerkt door hoge calorische waarde en stevige en handige verpakking.
  • Bruinkool briketten: Lange brandduur (tot zelfs een hele nacht lang) en kan gebruik worden in combinatie met haardhout.

Onze briketten zijn per pallet te bestellen. Bent u nog niet bekend met briketten en wilt u deze uitproberen? Wij bieden een proefpakket aan waarmee u zelf de ervaring van briketten kunt beleven.