Kolen en briketten kopen bij Rijnen BV

Hoge kwaliteit kolen en briketten tegen een scherpe prijs online bestellen

Kolen en briketten, een ideale brandstof voor constante warmte. Kolen en briketten zijn geschikt voor een kachel, openhaard, ketel, oven, vuurkorf of stoomtrein. Rijnen BV biedt een ruim assortiment aan verschillende soorten kolen en briketten. U kunt gemakkelijk online een bestelling plaatsen via de website. Wij leveren dagelijks bestellingen door Vlaamstalig België.

Kolen

Kolen, een fossiele brandstof die bestaat uit plantenresten. Het proces voor het ontstaan van kolen kost miljoenen jaren, daarom betreft het een fossiele brandstof. Kolen bieden een constante warmte waardoor u geen warmtepiek ervaart. Rijnen Brandstoffen heeft een ruim assortiment met verschillende soorten kolen: Super Antraciet kolen, Starcite kolen, Cokes, Futurex kolen, Loc-kolen, smeedkolen en vlamkolen. Afhankelijk van de soort ketel, oven of kachel waarvoor u de kolen wilt gebruiken, kunt u een soort kiezen.

Onze kolen zijn per pallet te bestellen.

Briketten

Een briket is een geperste vaste brandstof in de vorm van een kleine baksteen. Kenmerkend aan briketten is dat deze langer blijven gloeien dan kolen, hierdoor zijn ze erg populair om bijvoorbeeld een kachel langere tijd te laten branden. Rijnen Brandstoffen heeft verschillende soorten briketten in het assortiment: RUF briketten, Pini-Kay briketten, ronde briketten en bruinkool briketten.

Onze briketten zijn per pallet te bestellen. Bent u nog niet bekend met briketten en wilt u deze uitproberen? Wij bieden een proefpakket aan waarmee u zelf de ervaring van briketten kunt beleven.

Online bestellen en levering aan huis

Dagelijks rijden onze eigen chauffeurs door heel Vlaamstalig België voor de levering van kolen en briketten aan huis. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw bestelling zorgvuldig wordt geleverd. Naast levering aan huis kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen bij Rijnen BV.

A-kwaliteit producten

Rijnen BV levert uitsluitend A-kwaliteit producten tegen een scherpe prijs. Wij zijn sinds 1919 actief als kolenhandelaar. Met onze jarenlange ervaring bieden wij een uitstekende service en staat de klant altijd op nummer 1.

De voordelen van kolen en briketten bestellen bij Rijnen BV:

  • Topkwaliteit kolen en briketten

  • Ruim assortiment met diverse soorten

  • Scherpe prijzen

  • Dagelijkse levering in Vlaamstalig België