Aspen benzine

Aspen Alkylaatbenzine is een topproduct en beter voor mens, machine en milieu!

Rijnen BV levert deze minder schadelijke benzine: Aspen 2 en Aspen 4. Deze bevatten minder schadelijke stoffen en zijn daarmee een goede keuze voor mens, machine en milieu.

Aspen 2 & Aspen 4

Aspen 2 en Aspen 4 zijn oorspronkelijk ontwikkeld met het oog op de arbeidshygiëne en dit iin samenwerking met professionele gebruikers. Aspen 2 en Aspen 4 bevatten in het algemeen geen van de volgende schadelijke stoffen: benzeen, aromaten, poly-aromaten of olefinen.

Normale benzine bevat zomaar een honderdtal stoffen daarentegen Aspen alkylaatbenzine slechts een tiental. En dan betreft het hier ook nog eens de minst schadelijke. Dat betekent dus dat de risico’s voor de gezondheid minimaal zullen zijn bij blootstelling aan benzinedampen en uitlaatgassen van Aspen Akylaatbenzine.

Verkrijgbaarheid

Aspen is verkrijgbaar in jerrycans van 5 liter, 25 liter en in vaten van 60 liter en 200 liter. Aspen 2 en Aspen 4 is bij Rijnen Brandstoffen te verkrijgen.

Laat u adviseren door onze medewerkers

Wanneer u gebruik maakt van een verkeerd olieproduct kan dit grote schade en onkosten tot zijn gevolg hebben. Rijnen BV adviseert u dan ook vrijblijvend over de vele mogelijkheden van petroleum en andere producten zodat u altijd de juiste keuze kunt maken binnen uw situatie.